Prenesi PDF bralnik
Prijava na E-novice.
Pošlji sporočilo
031 323 670
Telefon za hitri klic
HITRI KONTAKT:
Delovni čas:
PON - PET: 8,00 - 17,00
SOB: 8,00 - 14,00
BREZPLAČEN KUPON!
RSS Feed
Workmaan
PREVERITE PONUDBO PROMO TEKSTILA
Pogoji nakupa
PROSIMO PAZLJIVO PREBERITE NASLEDNJE SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA IN UPORABE   SPLETNE STRANI http://www.workmaan.com in ali http://www.delovnaobleka.si.

Naslednji splošni pogoji poslovanja veljajo za vse uporabnike in vse uporabnike zavezujejo k spoštovanju le te-teh od trenutka vstopa na našo spletno stran. Splošni pogoji veljajo za vse podstrani elektronske trgovine brez izjeme. V kolikor se s pogoji poslovanja ne strinjate, vsa prosimo, da si spletnih strani ne ogledate in nakupa preko naše elektronske trgovine ne opravite. Vsak ogled ali opravljena transakcija pomeni, da ste s splošnimi pogoji seznanjeni in se z njimi strinjate brez omejitev. Tudi v prihodnje ste, do preklica ali spremembe veljavnih splošnih pogojev zavezani k spoštovanju navedenih splošnih pogojev. Splošne pogoje se bo redno ažuriralo in so v vsakem trenutku na voljo v svoji najnovejši in veljavni verziji v celotnem besedilu dostopni vsakomur. Podjetje Erni tim d.o.o. lahko po svoji presoji doda, zbriše ali spremeni del ali vso vsebino te Strani vključno s produkti ali storitvami. Spremembe veljajo od trenutka objave. Podjetje Erni tim d.o.o. se zavezuje, da je vsako poslovanje in opravljanje transakcij v skladu z veljavno zakonodajo.

Vsebina te spletne strani
Ta Stran lahko vključuje podatke, informacije, sporočila za javnost in druge komunikacije, dokumente, kode, programsko opremo, fotografije, tekste, video, grafiko, glasbo, zvoke, slike (vključno s fotogalerijo) logotipi in drugo vsebino. Ta stran in vsebina te strani so namenjene le za vir informacij Erni tim d.o.o. produktov in storitev. Podjetje Erni tim d.o.o. se ne zavezuje za pravilnost in popolnost podatkov na straneh elektronske trgovine. niti se ne zavezuje za pravilnost in popolnost tekstovnega, slikovnega ali zvočnega materiala.
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti, razen za napake na izdelku.

Povezave na tej spletni strani
Ta Stran vsebuje povezave do drugih spletni strani, ki bi vas morda zanimale. Podjetje Erni tim d.o.o. ne pregleduje ali nadzira drugih spletne strani, ki so povezane s to stranjo in niti ni odgovorno za njihovo vsebino ali aktivnosti povezav, ki so objavljene na tej spletni strani.

Vaši podatki in politika zasebnosti
Strinjate se, da so vse posredovane informacije podjetju Erni tim d.o.o., vključno in brez omejitev, vse informacije, ki jih posredujete ob registraciji na Erni tim d.o.o. storitve, nakupu produktov ali ob kontaktiranju Erni tim d.o.o.., natančne in resnične. Erni tim d.o.o. bo zbral, shranil in uporabil te informacije v skladu z veljavnimi splošnimi pogoji o zasebnosti in veljavno zakonodajo. Komuniciranje, ki se vrši med kupcem in podjetjem Erni tim d.o.o. v elektronski obliki se šteje kot, da je izvedeno v pisni obliki in ima veljavo pogodbe.

Avtorska zaščita
Vse vsebine, ki so objavljene na straneh www.workmaan.com in/ali
www.delovnaobleka.si so last podjetja Erni tim d.o.o. in/ali podjetij, katerih izdelke distribuira podjetje Erni tim d.o.o.. Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.

Cene
Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in NE vključujejo 20% davek na dodano vrednost (DDV). Lahko so objavljene obe cene brez ddv in z ddv. Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila opravljena preko spletne trgovine!

Plačilni pogoji

Plačilo z gotovino in plačilnimi karticami:

Na sedežu našega podjetja lahko plačate z gotovino in plačilnimi karticami: BA/Maestro, Karanta, Eurocard/Masercard in American Express.

Plačilo po predračunu (avans):

Ta opcija je v prvi vrsti namenjena pravnim osebam, ki naročijo blago preko telefona, faksa, navadne ali elektronske pošte. Vsekakor pa lahko na ta način nakup opravi katerikoli potrošnik. Predračun vam na vašo željo pošljemo po navadni pošti na naslov, ki ste ga ob vašem naročilu navedli, lahko pa vam ga posredujemo tudi preko faksa ali e-pošte, pri čemer je ob naročilu potrebno navesti številko faksa oz. e-poštni naslov. Ko prejeti predračun plačate, sledi dobava v dogovorjenem roku.

Plačilo po povzetju:

V kolikor se odločite, da vam naročeno blago dostavimo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji, boste blago plačali ob prevzemu. V tem primeru je možno le plačilo z gotovino, poravnati pa morate tudi stroške dostave.


Obdelava naročila
Erni tim d.o.o. bo z aktivnostmi, potrebnimi za izvedbo sprejetih naročil pričel takoj po prejemu naročila. Če boste finančne obveznosti poravnali s plačilom na naš transakcijski račun, bodo aktivnosti za izvedbo naročila stekle po prilivu sredstev na naš račun. V ta namen bomo med rednim delovnim časom preverjali prilive na transakcijski račun podjetja. Redni delovni čas podjetja je vsak delovni dan, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 17.00 ure.

Reklamacije
Reklamacije upoštevamo v roku 8 dni po prejemu blaga. Za skrite napake velja rok 30 dni.
Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca.

Vračilo blaga
Kupci, ki kupijo blago preko spletne trgovine
www.workmaan.com in/ali www.delovnaobleka.si , lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga pravico odstopiti od pogodbe nakupa  v roku 15 dni za kar nas morate v  roku 15 dni po prejemu blaga obvestiti v pisni obliki. V dopisu za odstop od pogodbe nakupa kupcu ni potrebno navesti razloga odstopa. Kupec je dolžan vrniti blago pod spodaj navedenimi pogoji v roku 15 dni po obvestilu, da odstopajo  od  pogodbe na  sedež podjetja Erni tim d.o.o.. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga na sedež firme ERNI TIM d.o.o., Kalce 24 L, 1370 Logatec.
Podjetje ne sprejema nikakršnih odkupninskih paketov ali pošiljk, razno če je to predhodno dogovorjeno.
Pogoji za vračilo blaga so:


Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži.
Vračilu morate priložiti kopijo računa.

Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:


Pri računalniških programih in  avdio ali video posnetkih, če  je kupec že odprl varnostni pečat ali odpakiral iz originalne embalaže.
Če je bil izdelek narejen po navodilih  potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (na primer delovna obleka narejena po meri in želji naročnika ali računalnik sestavljen  po komponentah na željo potrošnika)
Če je/so izdelek/ki dodelani z napisi ali lgotipi (npr. s tiskom ali vezenjem)
Če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe (na primer  uporabljen CD medij, kartuše, tonerji in drugi potrošni material...)
Če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo določila Zakona o varstvu potrošnikov o sklepanju pogodb na daljavo.
Če je/so izdelek/ki kupljeni v razprodaji oz. odprodaji po s tem namenom znižani ceni  

Pri vračilu blaga navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, katero vam bomo  v roku 15 dni vrnili na vaš račun.

  
Garancija
Artikli v spletni trgovini imajo garancijo, če je tako navedeno v garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu, ter ob predložitvi veljavnega računa, ki prispe skupaj z dostavljenimi artikli. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.

Dostopnost in delovanje spletne strani
Elektronska trgovina je dostopna 24 ur na dan, vse dni v letu. Zaradi različnih tehničnih ali drugačnih razlogov poslovanje preko naše elektronske trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si podjetje Erni tim d.o.o. pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi prodajo nekaterih ali celo vseh izdelkov ali da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma ustavi dostop do strani elektronske trgovine ali drugače omeji ali ustavi poslovanje elektronske trgovine.

Stroški uporabe
Uporabnik spletne strani v zvezi z uporabo te strani nima nikakršnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva. Podjetje  Erni tim d.o.o. ne zaračunava nobenih dodatnih stroškov, povezanih z uporabo komunikacijskega sredstva.

Omejitev nakupa
Nakup v elektronski trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh elektronske trgovine je dovoljen samo pravno - poslovno sposobnim osebam starejšim od 15 let, ostale osebe morajo za vsako posredovano informacijo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani ob uporabi slovenskega prava.